Menu
КОШНИЧКА

КОМПЛЕТИ

Елени Кристал комплет огрлица и обетки s0021a
-20 %
Brand: CDF JEWELRY Model: s0021a
Елени Кристал комплет огрлица и обетки s0021a - - Бесплатна испорака за еден ден на домасна адреса-Оргинално фабричко пакување- ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:Попуст -50%, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм..
4,490.00ден 3,590.00ден
Елени Кристал комплет огрлица и обетки s0031 Елени Кристал комплет огрлица и обетки s0031
-20 %
Brand: CDF JEWELRY Model: s0031
Елени Кристал комплет огрлица и обетки s0031 - - Бесплатна испорака за еден ден на домасна адреса-Оргинално фабричко пакување- ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:Попуст -50%, БОЈА НА КРИСТАЛ:Бермуда Блу, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм..
4,490.00ден 3,592.00ден
Комплет Елени Кристал Sna1584 Комплет Елени Кристал Sna1584
-20 %
Brand: ES COLLECTION Model: Sna1584
Комплет Елени Кристал Sna1584 - - Бесплатна испорака за еден ден на домасна адреса-Оргинално фабричко пакување- ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:Попуст -20%, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм..
1,990.00ден 1,592.00ден
Комплет Елени Кристал Sna1588 Комплет Елени Кристал Sna1588
-20 %
Brand: ES COLLECTION Model: Sna1588
Комплет Елени Кристал Sna1588 - - Бесплатна испорака за еден ден на домасна адреса-Оргинално фабричко пакување- ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:Попуст -20%, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм..
2,490.00ден 1,992.00ден
Комплет Елени Кристал Sna1590 Комплет Елени Кристал Sna1590
-20 %
Brand: ES COLLECTION Model: Sna1590
Комплет Елени Кристал Sna1590 - - Бесплатна испорака за еден ден на домасна адреса-Оргинално фабричко пакување- ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:Попуст -20%, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм..
2,190.00ден 1,752.00ден
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)