Menu
КОШНИЧКА

ПРСТЕН

Brand: CDF JEWELRY Model: ag011
Прстен Елени Кристал ag011 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Црна, Материјал на накит:Сребро 925 - Накит..
1,990den 1,592den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag005
Прстен Елени Кристал ag005 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Розева, Материјал на накит:Сребро 925 - Накит..
1,590den 1,272den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag020
Прстен Елени Кристал ag020 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Бордо, Материјал на накит:Сребро 925 - Накит..
1,590den 1,272den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag042
Прстен Елени Кристал ag042 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Сребро 925 - Накит..
850den 680den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag041
Прстен Елени Кристал ag041 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Аквамарин, Материјал на накит:Сребро 925 - Накит..
1,190den 952den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag040
Прстен Елени Кристал ag040 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Аквамарин, Материјал на накит:Сребро 925 - Накит..
1,590den 1,272den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag037
Прстен Елени Кристал ag037 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, Материјал на накит:Родиум/челик - Накит..
1,490den 1,192den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag034
Прстен Елени Кристал ag034 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Виолетова, Материјал на накит:Родиум/челик - Накит..
1,490den 1,192den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag024
Прстен Елени Кристал ag024 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Аквамарин, Материјал на накит:Сребро 925 - Накит..
1,690den 1,352den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag030
Прстен Елени Кристал ag030 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик - Накит..
1,490den 1,192den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag026
Прстен Елени Кристал ag026 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Шампањ, Материјал на накит:Сребро 925 - Накит..
1,190den 952den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag025
Прстен Елени Кристал ag025 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Виолетова, Материјал на накит:Сребро 925 - Накит..
1,690den 1,352den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag021
Прстен Елени Кристал ag021 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Црвена, Материјал на накит:Сребро 925 - Накит..
850den 680den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag002
Прстен Елени Кристал ag002 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик - Накит..
1,990den 1,592den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag016
Прстен Елени Кристал ag016 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Бермуда Блу, Материјал на накит:Родиум/челик - Накит..
1,990den 1,592den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag015
Прстен Елени Кристал ag015 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Праска, Материјал на накит:Сребро 925 - Накит..
1,990den 1,592den
Showing 1 to 16 of 22 (2 Pages)