Menu
КОШНИЧКА

Детски Накит

Brand: CDF JEWELRY Model: sj022
Елени Кристал Ланче sj022 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Аквамарин, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм - Накит..
1,890den 1,512den
Brand: CDF JEWELRY Model: sj017
Елени Кристал Ланче sj017 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Розева, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм - Накит..
1,690den 1,352den
Brand: CDF JEWELRY Model: sj016
Елени Кристал Ланче sj016 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Аквамарин, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм - Накит..
1,690den 1,352den
Brand: CDF JEWELRY Model: oj060d
Елени Кристал Ланче oj060 -Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Аквамарин, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм - Накит..
1,690den 1,352den
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)